Hamsterhuren

Spaar je eigen kapitaal van je droomwoning via Hamsterhuren!

Met hamsterhuren spaar je voor je nieuwe thuis, terwijl je er gaat wonen.

Gedurende een bepaalde periode, huur je een woning of appartement aan een vooraf bepaalde prijs. Wanneer de afgesproken huurperiode voorbij is, kan je als huurder aangeven dat je het pand wil aankopen aan de prijs die bij het begin van de overeenkomst werd bepaald. Je betaalde huurgelden ben je op dat ogenblik niet kwijt, deze worden deels gebruikt als voorschot op de aankoopprijs!

Met hamsterhuren leer je de woning en de omgeving beter kennen terwijl je spaart voor de aankoop van je nieuwe thuis, een unieke kans!

Beslis je om toch niet over te gaan tot de aankoop na de huurperiode, dan stap je in een standaard huurovereenkomst. De verhuurder behoudt in dit geval de ontvangen huurgelden en u vermijdt het risico op financiële problemen.

voorbeeld : Stel dat de aankoopprijs van een appartement 200000 euro is. Dan moet je bij de aankoop een eigen inbreng van minimum 10% à 20% bijeengespaard hebben om een hypothecair krediet af te sluiten, in dit geval zou je dus minimum 10.000 à 20.000 euro moeten gespaard hebben.

Via hamsterhuren kunnen wij u daarmee helpen, je hoeft niet te wachten tot je dit bedrag bijeen gespaard hebt om in je droomwoning te kunnen intrekken. Je kan het pand gedurende 2 jaar huren aan 900 euro per maand. Tijdens die twee jaar zul je in totaal 21.600 euro huur betaald hebben. Beslis je om te kopen, dan worden deze huurgelden een deel van de investering zodat het pand waarin je woont, jouw eigendom kan worden.

voordelen :

- je hebt meer tijd om je startkapitaal op te bouwen

- je leert de woning en omgeving kennen voor de aankoop

- de huurgelden zijn niet volledig verloren

- de aankoopprijs wordt op voorhand bepaald en stijgt dus niet mee met de marktprijzen.

zo zie je maar ...       

Bellis'immo helpt iedereen in zijn zoektocht naar de sleutel van zijn droomwoning!