Deels te renoveren woning op topligging

Rijwoning

Beverenstraat 29, 8810 Lichtervelde
Ref: spir1588
3 slaapkamers
EPC: 268 kWh/m2

Omschrijving

Nieuw! Deels te renoveren woning op topligging!

Deze deels te renoveren woning van 1969 ligt op wandelafstand van de markt van Lichtervelde. Deze ruime woning met grote tuin biedt heel wat mogelijkheden. Het pand beschikt over een garage die toegang biedt tot een bijkeuken en berging. Er is een ruime ingang met apart gastentoilet en aparte ingang naar de keuken en living. De living heeft een grote doorgang naar een zéér ruime keuken. Naast het terras vind je een bijgebouw (kan dienen als hobbyruimte, berging, wasplaats, extra zolderruimte...) Op de eerste verdieping zijn er naast de nachthal drie slaapkamers, een badkamer en een ruimte om met een eventueel vaste trap naar de geïsoleerde zolder te gaan.

Het volledige huis is verwarmd op aardgas en beschikt over dubbel glas en pvc en aluminium raamwerk. Vandaar de gunstige EPC waarde van 268 kwh/m². De totale oppervlakte van de woning bedraagt 510 m² ( bewoonbaar 185 m²).

Voor een renovatie van deze woning hebben we een bestek van 89 237 euro inclusief btw.Aarzel niet ons te contacteren voor alle verdere inlichtingen.
+32 472 96 20 60
lieven@bellis-immo.be
Recente bestemming Niet ingegeven
EPC waarde 268 kWh/m²
268
Prijs Info op kantoor
Aantal slaapkamers 3
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt